POPNIEUWS: New Releases

Wij bij Sport Fm Continu zijn eens op zoek gegaan naar nieuwe internationale liedjes die volgens ons wel eens een dikke hit kunnen worden. We hopen dat jullie er ook van kunnen genieten.


Ilse DeLange - Gravel & Dust

Ilse DeLange heeft bijna een jaar na het uitkomen van haar naar zichzelf vernoemde album, de nieuwe single Gravel & Dust uitgebracht. Op deze ballade keert ze terug naar haar vertrouwde countrygeluid.


Beluister het nummer hier


Suzan & Freek - Blauwe dag

Eind vorig jaar verscheen de single 'Als Het Avond Is' van Suzan & Freek uit Nederland. Het lied werd op Spotify al meer dan 28 miljoen keer beluisterd en behaalde de eerste plaats bij onze noorderburen. Ook in ons land scoorden ze een hit. Met opvolger Blauwe dag gaat het stel het succes proberen te evenaren.


Beluister het nummer hier


Kygo & Whitney Houston - Higher Love

In het begin van de jaren negentig nam Whitney Houston een cover op van het lied Higher Love van Steve Winwood. Haar versie, die ze in 1990 ook live zong tijdens een concert, was bedoeld voor haar derde album I'm Your Baby Tonight, maar verscheen slechts op de Japanse versie als bonustrack. De Noorse dj Kygo, bekend van hits als Firestone en It Ain't Me, heeft Houstons versie in een modern jasje gestoken. Er komt mogelijk nog meer nieuw werk van de in 2012 overleden Houston.


Beluister het nummer hier


Ed Sheeran & Khalid - Beautiful People

Ed Sheeran zal op 12 juli zijn nieuwe album No. 6 Collaborations Project uitbrengen. De eerste single I Don't Care met Justin Bieber werd al een internationale hit. De Britse singer-songwriter wist voor het project ook r&b-zanger Khalid te strikken met wie hij het duet Beautiful People opnam. Samen bezingen ze de oppervlakkigheid van het leven als beroemdheid.


Beluister het nummer hier


Dopebwoy & Boef - TikTok

Dopebwoy bracht onlangs zijn nieuwe album Forever Lit uit, maar er ontbrak volgens de fans nog één nummer. Nadat een stukje van het lied TikTok, een samenwerking met rapper Boef, op het internet te horen was, kregen de twee veel berichten met het verzoek deze plaat uit te brengen. Dat doen ze op vrijdag op een deluxe versie van het album van Dopebwoy.

  • HOESELT 106.9 FM

  • TONGEREN 107.7 FM

  • infosportfmcontinu@gmail.com

  • Volg ons op Facebook

  • Volg ons op Twitter

  • Tel: 089 / 23 56 61

  • Industrielaan 109b5 3730 Hoeselt

  • Sport Fm Continu Facebook
  • Sport Fm Continu Twitter
  • Sport Fm Continu Instagram

WIL JE ONS WERELDWIJD LIVE BELUISTEREN VIA DESKTOP OF SMARTPHONE? DOWNLOAD DAN DE ZENO APP IN GOOGLE PLAY OF DE APP STORE

© Sport Fm Continu 2020