top of page

PXL-studenten Genk zetten nieuw initiatief op poten voor asieldieren

Op zaterdag 14 april vond in de Limburgse hondenschool de allereerste familiedag plaats en dat ten voordele van het dierenasiel van Genk. Drie studenten Communicatiemanagement van Hogeschool PXL zagen het vak Event als uitgelezen kans om iets terug te doen voor het goede doel. Ze kozen voor vzw Dierenasiel Genk en stampten een familiedag vol activiteiten uit de grond.


De hele dag konden de talrijk opgekomen bezoekers demonstraties bekijken zoals agility, doggy dance. Ook kon men genieten van de Fire Rescue Dogs, een van de weinige organisaties met brandhonden in Vlaanderen. Beestig Wijs kwam vertellen over hun organisatie, en natuurlijk ontbrak het asiel zelf niet met info over hun werking.


Niet alleen was er iets te beleven voor de volwassenen, ook voor de kids waren er workshops en spelletjes. Verder was er ook nog een klein marktje waar er verschillende winkeltjes voor zowel mens als dier te bezichtigen waren. Voor de hongerigen en dorstigen waren er ook foodtrucks.

Warm Hearts Events werd opgericht in 2017 door drie studenten Communicatiemanagement. Een Beestenboel voor het Goede Doel wordt hun eerste event.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page