top of page

Regi op zaterdag 1 mei 2021 live in het Sportpaleis met 'Kom Wat Dichterbij'.

We hebben dan toch maar weer eens goed nieuws uit de muziekwereld en dat is toch wel even geleden. Regi heeft donderdag 7 mei laten weten om zijn allereerste ‘eigen’ live concert in het Sportpaleis aan te kondigen. De show zal ‘Kom wat dichterbij’ heten, naar wat nu al dé 2020 monsterhit is en zijn huidige nummer 1, en zal uiteraard voor de nodige sfeer en ambiance zorgen.

Foto: © Regi

Regi keert met dit live concert terug naar het Sportpaleis, waar hij met Milk Inc. en als gastartiest (o.a. op Night of the Proms) al veel successen heeft vergaard. Nu het een volledig eigen concert betreft, zal hij mee aan de Regi(e)knoppen zitten en garandeert hij een wervelend spektakel. Regi's hitteller staat op meer dan 50 (!) Ultratop top 10-hits hier in België.


'Regi - Kom Wat Dichterbij'. Op zaterdag 1 mei 2021 in het Sportpaleis van Antwerpen. Tickets van 22,90 tot 50,90 euro zijn beschikbaar vanaf donderdag 14 mei om 10.00 uur via Sportpaleis.be of Teleticketservice.com.


Voor het zover is, verschijnt ook zijn nieuwe album ‘Vergeet de tijd‘ met daarop alle recente singles én de nummers uit ‘Liefde voor muziek‘

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page