REGIONIEUWS: 25-jarige bestuurder betrapt met drugs / 17-jarige rijdt zonder geldig rijbewijs

TONGEREN: brand in appartementsblok

De brandweer van Tongeren moest zaterdagmiddag uitrukken voor rookontwikkeling in een appartementsblok in de Radiostraat in Tongeren. Er vielen geen gewonden en de schade aan de woning was beperkt.

Foto: © DiRo

BILZEN: 25-jarige bestuurder voor 2e keer betrapt onder invloed van drugs

Een 25-jarige bestuurder uit Bilzen is zaterdagmorgen rond 4.30 uur voor de tweede keer in vier maanden betrapt onder invloed van drugs. De man had marihuana en cocaïne gebruikt. Zijn rijbewijs werd meteen voor 15 dagen ingetrokken. De Bilzenaar zal voor de politierechtbank moeten verschijnen.


GENK: 17-jarige zonder rijbewijs uit het verkeer gehaald

Politie CARMA heeft zaterdagavond op de Tennislaan een auto uit het verkeer gehaald wegens gevaarlijk rijgedrag. De bestuurder bleek een 17-jarige zonder rijbewijs te zijn die stiekem de auto van zijn ouders meegenomen had. Er is een PV opgesteld voor de verkeersovertredingen.


GENK: Bromfietsen in beslag genomen

Op de Trichterweg in Genk heeft de politie een scooter in beslag genomen. De patrouille ging zaterdag tot controle over omdat de bestuurder geen helm droeg en omdat de kentekenplaat ontbrak. De scooter bleek niet ingeschreven te zijn en ook niet verzekerd. Diezelfde avond en nacht zijn ook bromfietsen getakeld in de Kastanjelaan in Houthalen-Helchteren en in Sledderlo (Genk). Ook deze bestuurders reden zonder helm en konden geen papieren voorleggen. Er werd PV opgesteld voor de verkeersovertredingen.


BILZEN: Leerlingen genieten van piratenslaapfeestje

Leerlingen van het tweede leerjaar van de school Talentenhuis Beverst hebben er een leuk piratenslaapfeestje opzitten. Dankzij de brandweer leerden ze meer over de dode hoek in het verkeer, de brandweerwagen en de kleding. 's Avonds was er kinderfuif en film. Ze aten ook een heerlijk en gezond ontbijt.


HASSELT:Voetgangster zwaar gewond bij verkeersongeval

Zaterdagnamiddag rond 16u is bij een verkeersongeval in Hasselt een voetgangster zwaargewond geraakt. De vrouw werd op de Koningin Astridlaan aangereden door een personenwagen. Een ziekenwagen en een mugteam kwamen ter plaatse om de vrouw de eerste zorgen toe te dienen. Ze werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis afgevoerd.

  • HOESELT 106.9 FM

  • TONGEREN 107.7 FM

  • infosportfmcontinu@gmail.com

  • Volg ons op Facebook

  • Volg ons op Twitter

  • Tel: 089 / 23 56 61

  • Industrielaan 109b5 3730 Hoeselt

  • Sport Fm Continu Facebook
  • Sport Fm Continu Twitter
  • Sport Fm Continu Instagram

© Sport Fm Continu 2020