REGIONIEUWS: Levenloos lichaam gevonden in Kermt (Hasselt) / TONGEREN: Wereldfestival AmbioMix

TONGEREN: Moeder schuldig verklaard voor slagen en verwondingen

De correctionele rechtbank van Tongeren heeft een moeder die een andere moeder op de speelplaats van haar dochter buiten westen sloeg, schuldig verklaard. Maar omdat de zaak meer dan vier jaar aansleepte en een jaar stillag, kreeg de 41-jarige Nederlandse vrouw uit Maastricht geen straf opgelegd. De feiten dateren van 2014. Ze moet wel nog 17.700 euro betalen. Het openbaar ministerie had vorige maand een gevangenisstraf van twee jaar gevorderd voor de Nederlandse.


TONGEREN: Wereldfestival AmbioMix

Het gloednieuwe wereldfestival AmbioMix zal plaatsvinden op vrijdag 7 juni in de Makelarij op de site van de Ambiorix-kazerne. De inkom is volledig gratis en is een organisatie van Open School Limburg Zuid, samen met tal van partners. Alles gaat van 16u tot 20u in de Makelarij op de site van de Ambiorix-kazerne gelegen aan de Blaarstraat 99 3700 Tongeren.


Coca-Cola roept Belgen op om verpakkingen te recycleren

Drankenproducent Coca-Cola heeft in 2017 ambitieuze verpakkingsdoelen voorop gesteld. Zo wil het bedrijf, ten laatste in 2025, 100% van haar verpakkingen inzamelen én minstens 50% gerecycleerd plastic in plastic flessen gebruiken. Vandaag zet het bedrijf een volgende stap. De drankenproducent lanceert een opmerkelijke oproep: Koop geen Coca-Cola als je ons niet helpt recycleren. Coca-Cola is daarmee de eerste in zijn sector die zo expliciet inzet op het thema van recyclage. De Belgische campagne is zelfs een wereldprimeur voor de drankengroep.


HASSELT: Levenloos lichaam gevonden aan de Lidl

In Kermt (Hasselt) is maandagnamiddag rond 13 uur een levenloos lichaam gevonden langs de Diestersteenweg. Het gaat om een 57-jarige man.Het lichaam lag deels in het struikgewas, deels op de parking van supermarktketen Lidl. Politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse. De parking werd voor een gedeelte afgesloten voor verder onderzoek. De winkel is gewoon open gebleven.


BILZEN: Veertiger rijdt onder invloed van drugs naar politiecommissariaat in Bilzen

Zondag heeft het parket van Limburg het rijbewijs van een 43-jarige automobilist voor vijftien dagen ingetrokken. Ze deden dat nadat de man zich onder invloed van coke en wiet bij de politie had aangeboden. De politie van de zone Bilzen-Riemst-Hoeselt ging over tot een controle van het nadat deze op de parking van het commissariaat geparkeerd stond. De wagen bleek sinds september 2018 niet meer gekeurd.

  • HOESELT 106.9 FM

  • TONGEREN 107.7 FM

  • infosportfmcontinu@gmail.com

  • Volg ons op Facebook

  • Volg ons op Twitter

  • Tel: 089 / 23 56 61

  • Industrielaan 109b5 3730 Hoeselt

  • Sport Fm Continu Facebook
  • Sport Fm Continu Twitter
  • Sport Fm Continu Instagram

WIL JE ONS WERELDWIJD LIVE BELUISTEREN VIA DESKTOP OF SMARTPHONE? DOWNLOAD DAN DE ZENO APP IN GOOGLE PLAY OF DE APP STORE

© Sport Fm Continu 2020