top of page

Rema Sport Bilzen gaat samenwerken met Sport 2000

Rema Sport in Bilzen viert dit jaar zijn veertigste verjaardag en wordt tegelijk onderdeel van de internationale groep SPORT 2000. In tijden van online verkoop trekken zaakvoerders Carine en Jos voluit de kaart van persoonlijke service, productkennis en kwaliteit. Een gedurfde stap in een moeilijke retailmarkt.


Rema Sport werd in 1979 in Hoeselt opgericht. In 1994 werd de zaak overgenomen Carine en Jos Holsteen, zus en broer. In 2015 werd er besloten om Rema Sport naar een gloednieuwe winkel van 300m² op de Spelver in Bilzen te verhuizen. Rema Sport voorziet jaarlijks meer dan 5.000 Limburgse voetballers van clubkledij, schoenen en accessoires.


Rema Sport Bilzen gaat nu samenwerken met SPORT 2000. Vandaag is SPORT 2000 een Europese sportwinkelketen met meer dan 3.000 winkels in 20 landen. Met deze samenwerking willen de uitbaters hun positie naar de leveranciers verstevigen. Het is al langer bekend dat grote spelers zoals Nike, Adidas en Puma liever onderhandelen met één grote aankoper dan honderd kleintjes. Daarom is Rema Sport Bilzen de samenwerking aangegaan met SPORT 2000 zo dat zij dit van hen overnemen. De naam van Rema Sport blijven ongewijzigd. Er komt nu wel het kwaliteitslabel SPORT 2000 Soccer Center bij.

bottom of page