top of page

'Run For Cancer' van Tennisclub Jus In brengt 8.300 euro op

Afgelopen weekend, op zondag 10 maart, organiseerde Tennisclub Jus In een actiedag voor 'Kom op tegen Kanker'. Dit initiatief kwam er nadat één van de leden, Katrien Peters, zelf getroffen werd door de ziekte. De clubleden van de Limburgse club waren er zo van aangedaan en bleven niet bij de pakken zitten en zette zonder aarzelen de schouders onder de organisatie van het evenement.

Foto/Bron: © Astrid Poelmans

Het was bang afwachten zondag, want de weersomstandigheden zaten niet mee, maar toch werd het een geslaagd evenement dat ondanks de storm heel wat volk op de been bracht. Al vroeg in de ochtend vertrokken de eerste wandeltochten van respectievelijk 5 en 10 kilometer. Voor kinderen stond er niet alleen een speurtocht op het programma, maar was er ook randanimatie voorzien. In de namiddag, tijdens het pieken van de storm, waren er rond de 50 lopers komen opdagen om mee te joggen voor ‘Run for Cancer’. Er werd een aangenaam tempo voorzien voor de trage lopers en aantal van hen liepen dan weer de snelle 10 km. De sportievelingen die graag minder regenachtige oorden opzochten, schreven zich in voor het tennistornooi.


Tijdens het evenement kon je ook mooie prijzen winnen met een tombola en zowel jong als oud konde gekke bekken trekken voor de photobooth. Er was dus aan iedereen gedacht. De organisatie hoopte zelf op een opbrengst van 2500 euro, maar dat bedrag overtrof zelf hun stoutste drome,. 'Run for Cancer' bracht maar liefst 8.300 euro op. Het volledige bedrag gaat integraal naar het goede doel.


Leden van Tennisclub Jus In zullen dan ook op 24 maart met een delegatie naar De Schorre in Boom afzakken voor de 100km-run. Daar zullen ze dan het bedrag overhandigen aan de Stichting van Kom Op Tegen Kanker. Supporters zijn meer dan welkom!

bottom of page