top of page

Sport Fm Continu helemaal vernieuwd

We hebben er lang aan gewerkt. Bloed, zweet en tranen heeft het ons gekost. Maar we zijn zo ontzettend blij dat het ons gelukt is. Sport Fm Continu zal heel vernieuwend gaan klinken en dat zullen jullie echt wel merken.

© Sport Fm Continu

Sport Fm Continu zend al meer dan 35 jaar uit en dat betekend dat we heel wat moeilijke maar ook superveel leuke tijden hebben gekend. In de beginjaren van Sport Fm, de naam waar alles mee begon, mochten we alleen maar in het weekend uitzenden. Een aantal jaren later moesten we deze frequentie delen met een andere lokale radio uit Bilzen. Nog wat jaren later kregen we dan toch uiteindelijk ons felbegeerde vergunning voor 24 op 24 uit te zenden en zo bleven we maar groeien. We kunnen nu met trots zeggen dat we te beluisteren zijn via FM op 106.9 (regio Hoeselt-Bilzen) en 107.7 (regio Tongeren-Borgloon). Wereldwijd kan je ons ook beluisteren via www.sportfmcontinu.com.


Mede dankzij de nieuwe vergunning en de uitgebreide frequenties hebben we besloten om heel wat in de radio te investeren, en als je weet dat we helemaal op vrijwilligers draaien, kun je je al voorstellen hoe moeilijk het is geweest om deze weg af te leggen. Maar toch zijn we nu trots dat we vanaf kerstmis helemaal anders gaan klinken, met vernieuwde jingles, het nieuws 24u per dag en we zullen ook meer aandacht besteden aan lokale en regionale informatie en de activiteiten. Maar we blijven vooral ook inzetten op goede radiomuziek en dan hebben we het over de hits van de jaren '60, '70, '80, '90, '00 en lekkerste muziek van nu. Verder gaan we ook veel aandacht besteden aan de Vlaamse en Nederlandstalige muziek.


Ach.... we kunnen nog zoveel hier schrijven, maar het belangrijkste is hoe dat we binnenkort vernieuwend bij jullie in de huiskamer binnenkomen. Wij de lekkerste radiohits blijven draaien tijdens de werkuren of tijdens je ritje met de auto. Online kan je ons ook beluisteren. Dat kan een het strand in Spanje of tijdens een ontspannende jogsessie. Via onderstaande video kan je alvast horen hoe we binnenkort gaan klinken. Veel plezier.


Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page