top of page

Sport Fm Continu presentator wordt Prins Carnaval

Sinds enkele dagen mogen we een Prins Carnaval aan ons team toevoegen. Steve Meert, presentator van De Zondagsshow bij Sport Fm Continu, wordt dit jaar Prins Carnaval van carnavalsvereniging De Weerelt in Wellen. Velen kunnen zich de 38-jarige Hasselaar misschien wel herinneren van zijn deelname aan het programma FC Nerds in 2008. "Dit is een droom die in vervulling gaat", laat onze presentator weten.

Foto: © Steve Meert

Steve Meert, die in het dagelijks leven ook postbode is, werd in de zomer aangesproken op het 'Smaakfestival in Wellen. Dat kwam omdat de mensen hem nog kenden van de 'Bokkerijdersshow' die hij destijds op VRW , de lokale radio van Wellen, presenteerde. Er waren ook nog andere kandidaten, maar al snel werd duidelijk dat Steve de nieuwe Prins Carnaval van Wellen ging worden.


Steve Meert gaat dus een drukke periode tegemoet en vanaf 1 maart zal dat leven nog drukker worden want dan starten ook de stoeten. Verder laat de 38-jarige Hasselaar weten dat hij een fervent voetbalsupporter is en dat hij regelmatig een match van STVV bijwoont.


Wil je de nieuwe Prins Carnaval van Wellen zien glunderen? Dat kan op zondag 3 maart tijdens de stoet in Tongeren. Het overzicht van alle Limburgse optochten vind je hier.


Steve Meert is tijdens het weekend te horen tijdens de 'Zondagsshow' tussen 19u en 21u op Sport Fm Continu.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page