top of page

Start To Joggers Hoeselt pronken met hun nieuwe loopshirt

Den Hoeselèr Run in hoeseltkomt er weer aan en dat betekend voor heel wat joggers om met een nieuwe trainingsessie te beginnen. En dat gebeurde ook. Zo hebben zicht dit jaar maar liefst 55 Start To Joggers ingeschreven en dat zijn er weer heel wat meer dan vorig jaar. Volgens de organisatoren mogen er nog heel wat bij komen.


Met deze Start To Run is het de bedoeling dat de joggers 2x per week samen komen. Ze trainen dan op dinsdag en donderdag samen om in groep om zo richting de 5 km of 10 km te gaan. Het einddoel is op zondag 24 juni Den Hoeselèr Run. Daar kunnen de deelnemers van deze Start To Jog gratis op inschrijven voor hun gekozen afstand.


Intussen zijn de nieuwe loopshirts voor deze run gelanceerd. Afgelopen donderdag werden de ingeschreven joggers beloond en kregen de aanwezige Start To Joggers in primeur hun loopshirt door de club overhandigd. Wil je ook zo een mooie loopshirt? Via www.hoeseltrun.be kan iedereen die dat wil eentje of meerderen bestellen. Als je dan toch op de site bent kan je je ook meteen inschrijven voor Den Hoeselèr Run.


Foto: © Wim Hellinx

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page