top of page

The Rolling Stones stellen start tournee uit wegens medische ingreep van Mick Jagger

The Rolling Stones hebben de start van hun tournee in Noord-Amerika uitgesteld. Reden is dat frontman Mick Jagger door ‘een medische ingreep’ niet snel genoeg hersteld zal zijn voor een nieuwe tournee. Dat heeft de band in een persbericht laten weten. De artsen hebben de zanger verzekerd dat hij volledig zal herstellen na de ingreep en ook opnieuw zal kunnen optreden. Wat er precies scheelt, dat blijft onduidelijk . Een woordvoerder van de Stones wil voorlopig geen details geven over de gezondheidsproblemen van Jagger,

Foto: © REUTERS

‘Het spijt me zo erg voor alle fans met tickets’, schreef Jagger op Instagram. ‘Ik haat het echt dat ik jullie moet teleurstellen. Ik ben er kapot van dat ik de tournee moet uitstellen maar ik zal heel hard werken om zo snel als mogelijk weer op het podium te staan.’


Fans die een optreden in de VS of en Canada wilden bijwonen, moeten hun tickets zeker bijhouden. De shows worden niet geannuleerd, maar verplaatst. De tickets blijven geldig.

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page