top of page

Tot het weekend nog stevig koud, daarna gevoelig zachter en winderig

Donderdag krijgen we in Limburg opnieuw een winterse dag met maxima die amper boven het vriespunt uitkomen. Tijdens de nacht zakken de minima dankzij de brede opklaringen naar -5°C. Vrijdagochtend starten we met koude maxima en die zullen tijdens de middag amper stijgen. Ook in de nacht naar zaterdag gaat het vriezen. Ook zaterdag starten we met koud temperaturen en maxima die tegen de middag naar 2 graden stijgen. In de nacht naar zondag vriest het opnieuw al zou dat voorlopig de laatste keer zijn.

Foto: © Unsplash

Zondag start nog fris maar in de loop van de dag wordt het warmer en tegen de avond krijgen we zelfs te maken met rukwinden van 60km/u. Het gaat dan ook hard regenen. Tijdens de nacht naar maandag blijft het zacht en krijgen we regelmatig regen en rukwinden tot 70km/u.


Maandag starten we nog met regen en halen we maxima van 11°C. We krijgen nog steeds te maken met een krachtige wind. Ook de rest van de week blijft het zacht met af en toe regen. Het kerstweekend krijgen we maxima van 9°C en van tijd tot tijd regen.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page