top of page

Tot het weekend nog zeer zacht voor de tijd van het jaar

Bijgewerkt op: 26 okt. 2022

Woensdagmorgen zal het op de meeste plaatsen in onze provincie droog blijven. Toch is een lokaal buitje niet uit te sluiten. Vanaf de middag wisselen zon en wolken elkaar af en zal het overal droog blijven. We halen maxima van 20 graden. Donderdag halen we zelfs 22°C. Dat is dus zeer warm voor de tijd van het jaar. Ook tijdens de nacht naar vrijdag zal het met minima van 16 graden warm blijven.

Foto: © Unsplash

Vrijdag komen de maxima uit op 23°C, al zijn er modellen die spreken van een zomerse 25 graden. Het blijft de hele dag droog. Tijdens de nacht zakken de minima niet verder dan 17 graden. Zaterdag krijgen we een droge dag met mooie zonnig periode en maxima die opnieuw boven de 20°C zullen gaan. Ook zondag halen we vlotjes 21 graden en meer.


Ook tijdens Halloween blijft het met 21 graden veel te zacht voor de tijd van het jaar. Vanaf dinsdag 1 november zien we dat we geen 20°C meer halen. We starten november met 19 graden om tijdens het weekend terug te zakken naar 13°C. Ook zullen de wolken overheersen en krijgen we regelmatig een buitje.

bottom of page