Tot woensdag aangenaam warm. Vanaf donderdag wisselvallig en frisser

Vandaag kregen we maxima die stegen naar 10 graden. Tijdens de avond zal het flink gaan afkoelen en vannacht flirten deze met het vriespunt. De eerste dag van de nieuwe werkweek blijft het droog en halen we aangename maxima van 12°C. Tijdens de nacht wordt het helder en daar door zakken de minima opnieuw tot net onder het vriespunt.

Dinsdag krijgen we veel zon en daardoor stijgen de maxima naar 14 graden. Woensdag doen we er nog een graadje bij en halen we 15 graden, lokaal is een 16°C niet uitgesloten. Het wordt weer een dag waar we de zon vaak te zien krijgen en dat is wel tof in deze zware coronatijden. Het wordt best genieten van de eerste dagen van de week want vanaf donderdag krijgen we in de loop van de dag te maken met regenbuien. De wolken zullen overheersen maar toch komt er af en toe eens een zonnestraaltje piepen. Met maxima van 11°C wordt het iets frisser dan de vorige dagen.


Vrijdag zou het wel eens een herfstachtige dag kunnen worden met regen of korrelhagel en maxima die zakken naar 7 graden.

  • Sport Fm Continu Facebook
  • Sport Fm Continu Twitter
  • Sport Fm Continu Instagram

© Sport Fm Continu 2017-2021

© All Rights Sport Fm Continu