top of page

Tot woensdag winderig en zacht, daarna gevoelig frisser

Vandaag krijgen we een droge dag met tijdens de avonduren de zon die er opnieuw zal doorkomen. De maxima stijgen naar 13 graden. We krijgen wel de hele dag nog te maken met een stevige wind. Rukwinden tot 50km/u zijn niet uitgesloten. Tijdens de nacht naar maandag blijft het droog en zakken de minima naar 6°C. Als we vooruit kijken dan zien we dat het begin van de nieuwe werkweek best wel mooi zal zijn met veel ruimte voor de zon en maxima die oplopen tot 19°C. Het blijft ook de hele dag droog. Ook maandag zijn er rukwinden tot 50km/u.

Dinsdag wordt het nog mooier en warmer met temperaturen die tot 21°C kunnen stijgen. Net als de vorige dagen zullen we te maken krijgen met een stevig windje. Het blijft wel droog. Voor woensdag liggen de weerkaarten nog heel door elkaar geschud. Er zijn modellen die nog een mooie maxima van 20 graden zetten, terwijl andere modellen vanaf de late namiddag een koufront onze provincie zien binnenkomen en dan halen we amper nog 8 graden. Mocht dat later zijn dan kunnen we woensdag nog alvast genieten van een mooie lentedag.


Donderdag zijn we er zeker van dat de maxima zullen terug zakken naar amper 10 graden, wat toch een aantal graden te fris is voor de tijd van het jaar. We krijgen een zwaarbewolkte dag waar soms wat buien uit tevoorschijn kunnen komen. Ook krijgen we te maken met een noordwestenwind, waardoor het nog frisser zal aanvoelen.

Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
bottom of page