top of page

Vanaf 29 november 'Liefde enz' bij Sport Fm Continu

Vanaf volgende week pakken we op zondagavond uit met een nieuw programma genaamd 'Liefde enz'. De presentatie is in handen van Lex De Groot, ook wel gekend van zijn programma Studio 45.


'Liefde Enz' (spreek uit 'liefde enzovoort') is een 2 uur durend programma met enkel Lovesongs uit de 70's, 80's, 90's, 00's, 10's en af en toe ook een hit. In het tweede deel gaat Lex door de liefdeshoroscoop. Wat gaat er allemaal gebeuren op het vlak van de liefde? Dat kom je hierin te weten. Uiteraard kan ook hier een favoriete lovesong aangevraagd worden of als jullie een liefdesboodschap hebben dat je deze dan altijd bij Lex kwijt kan.


'Liefde enz' is het meest romantische programma van de lage landen. Je hoort er alle lovesongs van vroeger en nu. Vanaf 29 november iedere zondagavond met Lex De Groot en dat tussen 19 en 21u. Luisteren kan via FM 106.9 of 107.7 en online via de Zeno App en myTuner App. Beide apps zijn te downloaden via de Google App Store of via de Apple store. Je kan ook gewoon luisteren via de player bovenaan onze site. Welkom Lex en maak er leuke uitzendingen van.

bottom of page