top of page

Vanaf dinsdagnacht veel wind en regen

Maandag starten we zeer fris in Limburg met tijdens de ochtenduren temperaturen die lichtjes negatief kunnen zijn. Door de dag krijgen we afwisseling van zon en wolken en halen we maxima van 8 graden. Tijdens de nacht naar dinsdag kan het lokaal opnieuw lichtjes gaan vriezen. Dinsdag stijgen de maxima naar 10 graden en zal het op een lokale bui na de hele dag droog blijven. Tijdens de nacht gaat het harder waaien met tegen de ochtend rukwinden tot 50km/u.

Woensdag starten we droog maar vanaf de middaguren trekt een buienzone over onze provincie. Het gaat ook steeds harder waaien. Tijdens de ochtend halen we rukwinden tot 50km/u, tegen de avond lopen die op tot 70km/u. S'nachts zijn rukwinden tot 80km/u niet uitgesloten. Ook donderdag krijgen we rukwinden tussen de 80 en 90km/u. Lokaal moeten we met buien rekening houden. Gelukkig stijgen de maxima naar een mooie 12 graden.


Vrijdag krijgen we nog veel wind maar tijdens de avond zal het niet meer zo hard waaien. Net als donderdag blijft het op een lokale bui na zo goed als droog. Het wordt niet warmer dan 11°C.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page