top of page

Vanaf donderdag een pak frisser!

Bijgewerkt op: 2 mei 2021

Woensdag krijgen de warmste dag van de week. Een lokale 20°C is zelfs niet uitgesloten. Door dat er weinig wind is zal het ook warm aanvoelen. Genieten is de boodschap want vanaf donderdag zal het niet meer zo warm worden. Woensdag tegen de late avond is er wel kans op een bui en een lokale donderslag is niet uit te sluiten. Ook tijdens de nacht verwachten we enkele buitjes. Donderdag krijgen we een heel ander weerbeeld met veel wolken en enkele buien en maxima die niet hoger dan 12 graden zullen klimmen. Tijdens de buien kan er een onweer ontstaan.

Foto: © Unsplash

Vrijdag krijgen we een zwaarbewolkte dag maar het zal de hele dag droog blijven. We krijgen iets hogere maxima van 14°C. Tijdens de nacht is er lokaal kans op grondvorst. 1 mei, Dag van de Arbeid, blijft het te fris voor de tijd van het jaar. Het goed nieuws is dat het droog zal blijven. Zondag krijgen we opnieuw een zwaarbewolkte dag en klimmen de maxima niet hoger dan 13 graden. Lokaal kan er nattigheid vallen. Tijdens de nacht naar maandag kan er opnieuw grondvorst optreden.


Maandag moeten we rekening houden met regen. Het zal een gure dag gaan worden die ons eerder doet denken aan de herfst dan de lente. Met 13 graden zal het weer enkele graden te fris zijn. Als we dan nog verder vooruit kijken dan zien we een wisselvallig weertype met maxima die tegen 11 mei naar 18 graden zullen stijgen.

Bình luận

Đã xếp hạng 0/5 sao.
Chưa có xếp hạng

Thêm điểm xếp hạng
bottom of page