top of page

Vanaf vrijdag gevoelig kouder, maar het blijft ook droog

Oef... we hebben eindelijk goed nieuws want vrijdag zal het de hele dag droog blijven. We starten de dag nog met waarden van 8 graden, maar vanaf de vroege namiddag zal het al enkele graden koeler blijven. De dag start nog winderig, maar deze zal ook geleidelijk aan weg gaan en daardoor kan het tegen de avond mistig gaan worden. Zaterdag komt de zon er vaker door maar een lokale bui is niet uit te sluiten. We krijgen ook een wind vanuit het noorden waardoor het gevoelig frisser gaat worden. Tijdens de nacht gaat het vriezen.

Zondag krijgen we een droge maar koude dag en kunnen we genieten van brede opklaringen. De maxima stijgen amper naar 3 graden. Het zal al vanaf de avonduren opnieuw gaan vriezen. Maandag halen we nog net 2°C, maar door de schrale noordoostenwind zal het veel kouder aanvoelen. We krijgen de zon wel vaak te zien.


Ook de dagen erna gaat het tijdens de nacht stevig vriezen. Door de dag stijgen de maxima niet verder dan 3 graden. Gelukkig krijgen we de zon wel vaker te zien.

bottom of page