VIDEOCLIP: Aïssa - Ik dans mijn verhaal

De laatste dagen hebben we Sport Fm Continu heel wat Vlaamse zomersingles aan jullie voorgesteld en het het niet op want ook ‘Ik dans mijn verhaal’ heeft volgens ons een kans om deze zomer vaak op de radio gedraaid te worden.


'Ik dans mijn verhaal' is de nieuwe single van Aïssa. We mogen toch wel zeggen dat het wel even geleden was dat we nog iets van haar gehoord hadden. Maar dat vinden we niet zo erg, want door de dansbare beats van haar nieuwe single, zullen de zomerdagen eens zo mooi worden. De videoclip kan je hierboven bekijken.

 • HOESELT 106.9 FM

 • TONGEREN 107.7 FM

 • infosportfmcontinu@gmail.com

 • Volg ons op Facebook

 • Volg ons op Twitter

 • Tel: 089 / 23 56 61

 • Industrielaan 109b5 3730 Hoeselt

 • Luister online via MyTuner of via Zeno Radio

 • Privacy Beleid

 • Sport Fm Continu Facebook
 • Sport Fm Continu Twitter
 • Sport Fm Continu Instagram

© Sport Fm Continu 2020