top of page

VIDEOCLIP: Sabien Tiels - Eerst geloven en dan zien

Sabien Tiels heeft een nieuwe single en die heet "Eerst geloven en dan zien?" De single wordt voorzien van een videoclip die er heel anders uitziet dan we ons konden voorstellen. Sabien lanceerde het idee op Facebook en vroeg zich af of iemand (meer bepaald een student om de kosten te drukken) zich geroepen voelde om haar nieuwe videoclip te gaan maken.

De oproep was succesvol en ging uiteindelijk niet naar een student maar ze heeft gekozen voor Kris Andreka van Pixel Gorilla Studio. De man heeft heel wat ervaring met animatie maar het doen van een clip vond hij toch nog een hele uitdaging. De tekst van het nummer is verder heel nadrukkelijk aanwezig in de clip en werd gelardeerd met ideeën van Sabien en Kris.


Wat opvalt is dat er niet voor gekozen is om de hoofdfiguur in de clip te laten zingen, omdat men de associatie met Sabien zo weinig mogelijk wilde hebben. Sabien vond het namelijk belangrijk om de fans, en ook de anderen natuurlijk,om zijn of haar fantasie vrij te laten. Het is zeker de moeite waard om de clip te bekijken want ze blijft boeiend tot op het einde.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page