top of page

Vlaamse zanger Paul Severs in coma na hartfalen

We hebben geen goed nieuws uit de Vlaamse showbizzwereld. Paul Severs is dinsdagmorgen getroffen door een hartfalen. Dat heeft zijn familie laten weten. De 70-jarige zanger is geveld door een hartaanval. "Mijn pa is na hartfalen deze middag gehospitaliseerd. Meer details kunnen we momenteel niet delen en vragen jullie allen de privacy van de familie te respecteren", liet zijn zoon Christophe dinsdagavond in een bericht weten.

Foto: © ISOPIX

Paul Severs kreeg dinsdagochtend een zware hartaanval terwijl hij samen met een vriend aan het fietsen was. De hulpdiensten werden meteen verwittigd en die brachten hem over naar het Erasusziekenhuis in Anderlecht. Daar ligt de zanger in coma. "Aan alle organisatoren met wie mijn pa lopende contracten heeft: Alle contracten zijn minstens tot en met 12 april 2019 met onmiddellijke ingang geannuleerd", laat Christophe Severs nog weten.


Paul Severs brak in 1970 door met "Ik ben verliefd op jou''. In 2009 werd ‘Ik ben verliefd op jou’ opgenomen in de eregalerij van Radio 2. Andere grote hit van de zanger is ’Zeg ‘ns meisje’.

Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
bottom of page