top of page

Vlaming Glenn wint Big Brother 2024

Zaterdagavond was het zover. Glenn heeft namelijk het vierde Vlaams-Nederlandse seizoen van Big Brother gewonnen. Hij klopte na een spannende finale Alice en de al eerder afgevallen Randy en gaat zo naar huis met de jackpot van 56.266 euro.Na Bart afgelopen jaar wordt een Belg opnieuw de winnaar van Big Brother. Na het vertrek van Ashley maandag en Jimmy op woensdag, trokken de drie laatste bewoners naar de grote finale. De Nederlanders Alice en Randy en de Vlaming Glenn.


In die grote finale moest Randy al snel vertrekken, waarna het nog tussen Glenn en Alice ging. Na heel wat spanning vertelde Big Brother dat Glenn met de grote prijzenpot naar huis mocht gaan.


“Bedankt aan Big Brother dat ik die kan gekregen heb, ik heb er alles uitgehaald", liet Glen in een reactie weten. "Big Brother heeft er ook voor gezorgd dat het echt een mooi avontuur was en ik heb al de prachtige bewoners leren kennen. Het is een onvergetelijk avontuur en ik ben zo blij dat ik dit gewonnen heb. Dat had ik nooit verwacht. Bedankt aan alle kijkers en alle fans thuis, love jullie!”

header.all-comments

ratings-display.rating-aria-label
header.no-ratings-yet

comment-box.add-a-rating
bottom of page