top of page

VOETBAL: Groot scherm op Stadsplein Genk

KRC Genk is helemaal klaar om een mogelijke vierde landstitel in de wacht te slepen. Het is dan ook niet meer dan normaal dat de voetbalkoorts naar een hoogtepunt gaat in Genk maar ook daarbuiten. Het zal nog wachten zijn tot zondag, want dan speelt Genk in Brugge een beslissende match. Aangezien het bezoekersvak uitverkocht is, hebben KRC Genk en stad Genk de handen in elkaar geslagen om de vele fans die in Genk blijven, de match te laten volgen op het Stadsplein.


Op het Stadsplein zal een groot scherm geplaatst worden waarop de wedstrijd wordt uitgezonden. Er zullen zo'n 7000 mensen op het plein terecht kunnen. Het programma start om 17 uur met een DJ. Vanaf 18 uur kan je de wedstrijd live volgen. Na de wedstrijd wordt er opnieuw voor sfeer en muziek gezorgd. Bij winst zullen de spelers na hun terugkeer uit Brugge zondagavond nog langskomen op het Stadsplein.


De stad zal zeker alles doen om de sfeer zo goed mogelijk te krijgen want de verlichting in de stad en de schachtbok van C-mine zullen zondag zeker en vast blauw-wit kleuren.

bottom of page