top of page

Volgende week tot 25 graden

Vrijdag krijgen we op een lokale bui na een zo goed als droge dag in Limburg. De ochtend start met plaatselijk wat mist en de rest van de dag krijgen wolken over ons heen en daardoor stijgen de maxima niet hoger dan 19 graden. Ook zaterdag zal het op een lokale bui na de ganse dag droog blijven. Nadat we de dag starten met ochtendgrijs krijgen we vanaf de middaguren vaker de zon te zien. Mocht de zon regelmatig schijnen dat valt een 22°C niet uit te sluiten, anders moeten we tevreden zijn met 18°C.

Voor zondag zien de weerkaarten er heel goed uit. De maxima klimmen naar 23 graden en het zal de hele dag droog blijven. Maandag wordt het nog wat warmer en halen we temperaturen van 24°C. Er staat wel een vrij matige wind uit het noordoosten. Dinsdag kunnen we met de eerste 25 graden van dit jaar spreken van een zomerse dag. We krijgen opnieuw veel zon en het zal de ganse dag droog blijven.


Als we verderop kijken dan zien we nog steeds veel zon en maxima tot 25°C. Vanaf maandag 7 juni krijgen we meer wolken en is de kans op buien groter geworden. De maxima zakken terug naar 20 graden.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page