top of page

Voormalig bassist en oprichter van de Amerikaanse band Train overleden

Charlie Colin, 58 jaar oud en voormalig bassist van de Amerikaanse poprockband Train, is overleden na een val in de douche. Het tragische ongeval gebeurde in het huis van een vriend in Brussel. Colin, die in Brussel woonde, paste op het huis en werd pas ontdekt toen de vriend na vijf dagen terugkwam.Charlie Colin was in 1994 een van de oprichters van de band Train. Als bassist van deze groep uit San Francisco behaalde Colin grote successen met hits zoals 'Drops of Jupiter (Tell Me)' en 'Hey, Soul Sister'. Na bijna 20 jaar verliet hij de band in 2003 vanwege zijn strijd tegen verslavingen.


De huidige leden van Train hebben gereageerd op het overlijden van Colin met een verklaring op sociale media. Bij een foto van de Amerikaanse rockband uit hun beginperiode, plaatste de band de volgende woorden: "Toen ik Charlie Colin ontmoette werd ik op slag verliefd op hem", luidt de verklaring. "Hij was de allerliefste man en zo'n knappe kerel."


"Zijn unieke baslijnen en schitterend gitaarspel maakten dat we opvielen bij mensen in San Francisco en ver daarbuiten. Hij zal altijd een speciaal plaatsje in mijn hart hebben. Je bent een legende, Charlie. 'Rock on' tussen de engelen."


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page