top of page

Weekend droog en fris. Ook begin van de week nog koud.

Na de hevige sneeuwbuien die onze provincie vrijdag over zich heen kreeg, houden we het zaterdag droog. We starten de dag rond het vriespunt en de maxima zullen niet verder dan 3 graden stijgen. Vanaf de late namiddag zal het alweer opnieuw een pak frisser worden. Tijdens de nacht naar zondag gaat het weer stevig vriezen. Ook zondag krijgen een frisse en droge dag met regelmatig opklaringen. We halen nog net 3°C. Tijdens de nacht naar maandag gaat het enkele graadjes vriezen.

Foto: © Unsplash

Maandag krijgen we een droge dag maar de wolken zullen overheersen. De maxima stijgen net boven het vriespunt. Ook dinsdag krijgen we met maximaal 3 graden een koude winterdag. De zon komt er wel iets vaker door dan de vorige dagen. Woensdagochtend wordt het nog even bibberen. Vanaf de middag trekt er een neerslagzone over onze provincie.


Donderdag zakken de minima niet meer onder het vriespunt en tijdens de dag halen we vlotjes 6 graden. Het wordt wel zwaarbewolkt met kans op neerslag. De dagen erna flirten de minima met het vriespunt. Door de dag krijgen we brede opklaringen en schommelen de maxima rond de 5°C

bottom of page