top of page

Weekend nog steeds zomers. Maandag en dinsdag kans op (onweers)-buien

Vrijdag starten we de dag nog met veel zon, maar vanaf de middag zullen de zon en de wolken elkaar afwisselen. Ondanks de wolken zal het droog blijven en halen we 28 graden. Gelukkig koelt het tijdens de nacht af naar 10 graden. Ook zaterdag blijft het zomeren en halen we 28°C. Het zal de hele dag droog blijven. Zondag wordt het zowaar nog warmer en halen we 32 graden. Het blijft droog en er is opnieuw ruimte voor veel zon. Tijdens de nacht naar maandag blijft het zwoel.


Maandag krijgen we meer wolken maar toch zal het zwoel aanvoelen en dat met maxima van 30 graden. Het is niet uitgesloten dat er een lokale bui kan ontstaan en daar zou dan wel ineens veel regen kunnen uitvallen. Ook dinsdag kan het nog zomers warm worden. Dit heeft alles te maken met de (onweers)-buien die te voorschijn kunnen komen. Komen die wat vroeger aanzetten dan zakken de maxima naar 22°C.


Ook woensdag kunnen er enkele lokale buien ontstaan met een eventuele donderslag. De maxima stijgen niet verder dan 26 graden. Vanaf donderdag opnieuw droger met veel zon en maxima die tijdens het weekend een zomerse 29 graden halen.

bottom of page