top of page

Weekend wordt zacht en winderig met buien. Vanaf maandag frisser en nog steeds wisselvallig

Zaterdag krijgen we een zwaarbewolkte dag in Limburg. Lokaal kan er een bui vallen. Het blijft nog steeds te zacht voor de tijd van het jaar, want we halen maxima van 16°C. We starten de dag met windstoten tot 50km/u die later op de dag kunnen oplopen tot 60km/u. Tijdens de avond gaat het minder hard waaien. Zondag krijgen we een grotendeels droge dag. Pas tegen de avond kan er een bui vallen. Lokaal kan het ook gaan onweren. We krijgen nog een zachte dag en moeten rekening houden met rukwinden tot 60km/u.

Foto: © Unsplash

De eerste dag van de nieuwe werkweek starten we met veel wolken en maxima van 13°C. Ook zal het hard gaan waaien. Dinsdag zakken de maxima naar 11 graden en krijgen we eveneens een wisselvallige dag. Ook de wind zal dan nog goed voelbaar zijn. Woensdag starten we droog maar vanaf de middag krijgen we buien over ons heen. Het wordt niet warmer dan 10°C.


Als we dan verder gaan kijken dan zien we dat vanaf volgende week donderdag tot het verlengde weekend van 11 november het zeer wisselvallig zal blijven en maxima die niet hoger dan 12 graden gaan stijgen.


TIP: Vergeet dit weekend van zaterdag op zondag je klok niet een uurtje terug te zetten.

bottom of page