WEERBERICHT: Maandag en dinsdag winderig, vanaf woensdag droger

Bijgewerkt: jan 10

Zondag zal het uitkijken zijn naar opklaringen boven Limburg. Mochten die er op tijd komen dan kunnen we nog 3 graden halen in onze provincie. Tijdens de nacht kan het wat gaan vriezen. Dat zal echter van de bewolking afhangen. De nieuwe werkweek starten we fris op maandag. Toch zal het vanaf de namiddag zachter gaan worden. We zullen vanaf dan ook rekening houden met rukwinden die tegen de avond kunnen oplopen tot 50km/u. Tijdens de nacht naar dinsdag zal het ook lichtjes gaan regenen en zullen met 5 graden de minima hoger gaan liggen dan de maxima die we maandag hebben gekregen.

Foto: © Unsplash / Beeld ter illustratie

Dinsdag zullen we tijdens de voormiddag nog wat regen krijgen en stijgen de maxima naar 5°C. Tijdens de ochtend krijgen we veel wind en dat zal vanaf de middag naar het noordwesten draaien waardoor het een stuk frisser zal aanvoelen. Tijdens de nacht naar woensdag kan het lichtjes gaan vriezen. Woensdag halen we eveneens 5°C en zal het de hele dag droog blijven.


Tot slot zien we dat het ook donderdag droog zal blijven en we krijgen sinds lange tijd de zon vaker te zien. Het wordt wel een graadje terug frisser.  • Sport Fm Continu Facebook
  • Sport Fm Continu Twitter
  • Sport Fm Continu Instagram

© Sport Fm Continu 2020

© All Rights Sport Fm Continu