WEERBERICHT: Vanaf maandag rukwinden tot 70km/u. Vanaf dinsdag wordt het zachter

Zaterdagavond konden we in Limburg genieten van een mooi sneeuwtapijt. Op heel wat plaatsen was dat een tapijtje van 5cm, elders moest men tevreden zijn met 2cm of minder. De sneeuw is ondertussen verdwenen en dat hebben we te danken aan de dooi die tijdens de nacht naar zondag zijn intrede deed. De maxima loopt vandaag verder op naar 5 graden. Lokaal kan er eens een buitje vallen. Toch kregen we ook de zon te zien. Vannacht kunnen de minima wegzakken naar 0 graden en dat betekend dat we rekening moeten houden met rijm- en ijzelplekken. Mocht de bewolking overheersen dan wordt het niet kouder dan 2 graden. De nieuwe werkweek zal met een droge dag starten en krijgen we maxima van 4°C. Tijdens de avond zal het flink gaan afkoelen, maar tijdens de nacht wordt het weer zachter en zal de wind aanwakkeren tot 50km/u.

Dinsdag wordt het een zachte dag en moeten we vanaf de avonduren rekening houden met rukwinden tot 60km/u. Lokaal kan er eens wat nattigheid vallen. Tijdens de nacht naar woensdag gaat de wind nog in kracht toenemen en halen we snelheden tot 70km/u. Het wordt ook een zachte nacht. Woensdag krijgen we regelmatig de zon te zien en halen we maxima van 10°C. Tijdens de nacht naar donderdag blijft het zacht en gaat het zeer hard waaien. Rukwinden tot 80km/u zijn niet uitgesloten.


Donderdag wordt het met 7 graden iets frisser dan de vorige dagen. Af en toe krijgen we een bui. Tijdens de buien moeten we rekening houden met rukwinden tot 70km/u. De rest van de dag zal het redelijk hard waaien. Vrijdag krijgen we in Limburg een rustige dag met soms wat regen en maxima van 7°C.

  • Sport Fm Continu Facebook
  • Sport Fm Continu Twitter
  • Sport Fm Continu Instagram

© Sport Fm Continu 2020

© All Rights Sport Fm Continu