top of page

WEERBERICHT: Dinsdag zeer zacht, daarna ietsjes frisser

Maandagavond blijft het droog in onze provincie. Het wordt een zachte avond en nacht. In de vroege ochtend halen we al een aangename 11 graden. Meteen de start van een zachte dag. We halen dinsdag een mooie 15°C. Door de dag zal het droog blijven, maar tegen de avond kan een actieve regenzone ons bereiken. Ook moeten we rekening houden met een eventuele donderslag. Geniet vooral van de zachte temperaturen op dinsdag want woensdag halen we nog maar 8 graden. Ook nog redelijk zacht voor de tijd van het jaar.

Donderdag doen we er opnieuw enkele graden bij en halen we 11 graden. Het wordt een droge dag al is het niet helemaal uitgesloten dat er ergens in Limburg tijdens de avond een buitje gaat vallen. Vrijdag krijgen we ook een zachte dag en halen we makkelijk 10°C. Het kan wel intensiever gaan regenen.


Zaterdag, de dag van Winterstreet bij Sport Fm Continu, wordt het iets frisser en halen we toch nog 8 graden. Het blijft wel de hele dag zo goed als droog, maar een bui is niet helemaal uitgesloten.

bottom of page