top of page

WEERBERICHT: Een paar zomerse dagen

Maandag was het zonnetje weer vlot van de partij in onze provincie en zo klommen de maxima naar een mooie 24 graden. Tijdens de nacht kregen we een behoorlijke wind die tijdens de avond volledig was weggevallen. Tijdens de nacht zakken de minima naar 7 graden. Dinsdag krijgen we in Limburg opnieuw een droge dag met veel zon en enkele stapelwolken. Ook dan halen we vlotje 23°C. Tijdens de nacht naar woensdag halen we nog minima van 9 graden.


Woensdag zal het nog warmer worden en dat komt door de vele uren zonneschijn. 25 graden moet dan ook gemakkelijk haalbaar zijn. Tijdens de avond zal het buiten goed te vertoeven zijn. Het is pas om middernacht dat de temperatuur naar 15°C zal zakken. Tegen de ochtend hebben we minima van 10 graden.


Donderdag kunnen we in onze provincie voor het eerst dit jaar 28 graden halen. Het wordt dan ook een uiterst zonnige dag. Pas in de late namiddag kunnen er wolken tevoorschijn komen. Het zal ook lang warm blijven. Om 22u halen we nog net 20 graden. Vrijdag krijgen we in Limbur een zwoele dag en halen we ook maxima van 28°C. Tijdens de avonduren is er kans op onweer en een bui.


Het wordt de komende dag vooral genieten van het mooie weer en de warmte, want zaterdag halen we nog net 20 graden. In de voormiddag moeten we wel rekening houden met enkele buien.

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page