top of page

WEERBERICHT: Eerst nog zacht, vanaf donderdag een pak frisser

Zondag bleef het in Limburg op de meeste plaatsen zo goed als droog. Met maxima van 10 graden bleef het ook weer vandaag te zacht voor de tijd van het jaar. Tijdens de nacht zal het droog blijven en zakken de minima naar 3°C. Maandag starten we nog droog, maar dat zal van korte duur zijn want tijdens de vroege namiddag zal het gaan regenen. Tijdens de avonduren zal het zeer nat gaan worden. We halen maxima van 10 graden. Tijdens de avond stijgen deze zelfs naar 13°C. Door deze zachte lucht krijgen we ook rukwinden van 60km/u. Ook tijdens de nacht krijgen we rukwinden en stijgen de minima zelfs naar 14 graden.

Dinsdag wordt het opnieuw zeer zacht. We krijgen wel een natte dag. Tijdens de nacht gaat het opnieuw harder regenen. Woensdag starten we nog met zachte maxima. Tijdens de vroege namiddag zullen deze wel gaan zakken. Ook dan moeten we rekening houden met veel regen op korte tijd. Er zullen dan ook rukwinden van 50km/u zijn.


Donderdag zal het met 5°C een pak frisser gaan worden dan de vorige dagen. Het zal dan ook een natte dag gaan worden dat kunnen ook winterse buien zijn. In de Ardennen zou het wel eens een witte kerst gaan worden. Bij ons is dat helemaal uitgesloten. Kerstdag halen we maxima van 5°C en zal het zo goed als droog blijven.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page