top of page

WEERBERICHT: Fris en wisselvallig, vanaf het weekend zomers temperaturen

Vannacht zal het in de eerste uren droog blijven maar in het tweede deel van de nacht zullen er geleidelijk buien ontstaan. De voorbode van een zeer wisselvallig weertje voor dinsdag met buien die soms pittig kunnen zijn en waarin in de namiddag zelfs een donderslag kan uit voortkomen. Het wordt een frisse dag met maxima van 16 à 17 °C. De wind waait matig uit het westen tot later noordwesten.


Woensdag, voor de meesten onder ons de laatste werkdag van de week, krijgen we een droge en zonnige start. Later krijgen we stapelwolken waaruit er lokaal enkele buien kunnen ontstaan. Ook woensdag halen we amper 17°C.


Donderdag wordt een bewolkte dag in onze provincie. Het blijft zo goed als droog, toch kan er lokaal nog een buitje vallen. Als we geluk hebben dan krijgen we af en toe ook de zon te zien. Donderdag doen we er een graadje bij en krijgen we maxima rond 18°C.


Vrijdag doen we er enkele graden bij en krijgen we maxima van 20°C. Het blijft meestal droog maar een buitje is niet helemaal uitgesloten.


Als we verder vooruit kijken dan zien we dat zaterdag een zonnige en droge dag wordt met af en toe wat stapelwolken. De temperatuur loopt op tot tot zo een 24°C.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page