WEERBERICHT: Fris, winters weekend

Vrijdag zal het in Limburg droog blijven en krijgen we regelmatig de zon te zien. De maxima stijgen naar 6 graden. Vannacht gaat het flink afkoelen. Het kan dan ook zijn dat we zaterdagochtend rekening moeten houden met een winterse bui. De rest van de dag zal het droog blijven en halen we 4°C. Het wordt uitkijken naar de nacht naar zondag. Het zal koud gaan worden en volgens sommige modellen zou er een neerslagzone over onze provincie trekken en dat betekend dat het door de frisse minima gaat sneeuwen en die kan dus blijven liggen.

Zondagochtend kunnen we dus onder een wit sneeuwtapijt wakker worden. Tijdens de dag lopen de maxima op naar 3 graden en moeten we lokaal rekening houden met regen, smeltende sneeuw of korrelsneeuw. Ook tijdens de nacht naar maandag kan het wel eens opnieuw gaan sneeuwen, maar dat is nog niet zeker.


De nieuwe werkweek starten we fris. Tijdens de dag lopen de maxima op naar 4 graden. Het zal zo goed als de hele dag droog blijven. Net zoals de vorige dagen kan het tijdens de nacht gaan sneeuwen. Dinsdagochtend moeten we nog steeds rekening houden met winterse neerslag. De maxima stijgen naar 5°C. Tijdens de nacht naar woensdag trekt een actieve regenzone over Limburg. Daaruit valt eerst nog smeltende sneeuw, die later zal overgaan in regen.

  • Sport Fm Continu Facebook
  • Sport Fm Continu Twitter
  • Sport Fm Continu Instagram

© Sport Fm Continu 2020

© All Rights Sport Fm Continu