top of page

WEERBERICHT: Het blijft winters koud, vanaf maandag zachter

Woensdag zal het met maxima van 3 graden koud blijven in Limburg. Het wordt een zwaar bewolkte dag en er kan soms lokaal wat neerslag vallen. Dat kunnen ook sneeuwvlokjes zijn. Tijdens de nacht naar donderdag kan het lichtjes gaan vriezen en dat kan ervoor zorgen dat bij een eventuele bui, sneeuw of smeltende sneeuw kan vallen. Tijdens de ochtend moeten we nog rekening houden met buien van smeltende sneeuw of sneeuw. Ook tijdens de dag kan het lokaal nat worden maar dat zal in de vorm van regen vallen. Dondernacht kan het ook lichtjes gaan sneeuwen.

Beeld ter illustratie / Foto; © Unsplash

Vrijdag halen we maxima van 3°C en zal het opnieuw een winterse dag worden. In de voormiddag moeten we evenzeer rekening houden met sneeuw of smeltende sneeuw. Tijdens de namiddag blijft het droog en mogen we ook brede opklaringen verwachten. Zaterdag krijgen we de zin vaker te zien al kan er uit de bewolking ook nog wat sneeuw vallen. Het wordt niet warmer dan 1°C.


Zondag wordt een zeer koude maar overwegend zonnige dag. Tijdens de nacht naar maandag zal het opnieuw gaan vriezen. Het lijkt er op dat het vanaf volgende week maandag opnieuw zachter gaat worden.

bottom of page