top of page

WEERBERICHT: Het wordt een wisselvallige week

Wat een regendag was me dat vandaag. Hopelijk hebben jullie toch nog kunnen genieten van jullie zondag. Gelukkig zal de regenzone vannacht verdwijnen. Meteen een goede reden om van je maandag te genieten want we krijgen een droge dag met regelmatig zon en de temperatuur klimt naar zo een 15 graden.


Dinsdagvoormiddag krijgen we te maken met een nieuwe regenzone die vanaf de middag Limburg zal verlaten. We zullen we dan rekening moeten houden met enkele buien. Die kunnen plaatselijk voor veel overlast zorgen. Net als maandag halen we dinsdag maxima van 15°C. Woensdag wordt een dag afgewisseld met buien die kunnen gepaard gaan met enkele donderslagen. Tijdens de buien kan het flink afkoelen, maar daarbuiten halen we maxima van 14 graden.


Donderdag krijgen we eveneens een wisselvallige dag met regelmatig een buitje en maxima die niet hoger gaan klimmen dan 14 graden. De laatste werkdag van de week krijgen we een zo goed als droge dag met regelmatig zonnige momenten en maxima die oplopen tot een aangename 18 graden.

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page