top of page

WEERBERICHT: Het wordt een zachte week, vanaf vrijdag terug frisser

Maandag zijn we in Limburg zonnig gestart. Alhoewel het aan de frisse kant was in de ochtend, stijgen de maxima toch nog tot 11 graden. In de namiddag krijgen we wel meer bewolking. Tijdens de avond en de nacht krijgen we in Limburg lichte regen, maar die zullen niet zoveel voorstellen. De minima blijven steken op 8 graden. Dinsdag krijgen we een bewolkte maar zo goed als droge dag. Ook dan halen we maxima tot 11 graden en ook tijdens de nacht naar woensdag zullen deze niet verder zakken tot een 10°C.

Woensdag krijgen we een zwaarbewolkte dag met regelmatig wat regen. In de ochtend kunnen de buien hevig zijn. Het wordt nog zachter. Zo halen we maxima van 12 graden, lokaal zelfs 13°C. Er komt wel veel wind opzetten. Ook tijdens de nacht naar donderdag zal het flink gaan waaien.


Donderdag krijgen we ook nog te maken met een stevig windje. In de voormiddag krijgen we regelmatig buien en we halen maxima van 10 graden. Tijdens de avond zal het opnieuw beginnen te regenen. Ook tijdens de nacht zal dit zo zijn. Vrijdag zou het droog moeten blijven en halen we zo een 8 a 9°C. Tijdens de nacht naar zaterdag gaat het flink vriezen. Zaterdag blijft het droog en komen we nog aan maxima van 8 graden.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page