top of page

WEERBERICHT: Het wordt een vrij zonnige en droge week

We krijgen vandaag een droge dag in heel Limburg. We krijgen brede opklaringen maar in de namiddag zullen er ook wel af en toe stapelwolken voor de zon schuiven. Gelukkig zullen deze niet zo talrijk zijn. De temperatuur loopt op tot zo een 15 graden, ideaal om de avondmarkt in Bilzen te bezoeken. Vannacht is er wel kans op een graadje vorst.


Dinsdag kunnen we in Limburg genieten van een zonnige lentedag. In de loop van de dag kunnen er vanuit het oosten wel eens wat meer stapelwolken binnen schuiven, maar regen is zo goed als uitgesloten. Met 16 graden is het ook op dinsdag nog een beetje te fris voor de tijd van het jaar. Woensdag krijgen we zo een 17 of misschien wel een 18°C en het wordt ook dan een vrij zonnige dag.


En zo als het er nu naar uit ziet kunnen we ook donderdag genieten van een droge dag al zullen er dan wel meer wolken zijn. We doen er wel een graadje bij, want het kan 19°C worden, zelfs een 20 graden is niet uitgesloten. De werkweek wordt op vrijdag in Limburg afgesloten met een afwisseling tussen zon en stapelwolken. Ook dan krijgen we maxima tussen de 18°C en 20 graden.


De vooruitzichten voor het weekend zien er momenteel goed uit. Met zo een 20 graden wordt het wellicht genieten, al is een buitje op zaterdag niet uitgesloten.

bottom of page