top of page

WEERBERICHT: Het wordt kouder

Vannacht gaat het opnieuw lichtjes vriezen. Dat is meteen de start van een frisse maandagochtend en door de strakke wind zal het nog kouder aanvoelen dan de maxima van 8 graden. De dag start droog maar vanaf de middag zullen we in heel Limburg rekening moeten houden met buien. Tijdens de nacht gaat het wat intenser regenen en halen we minima van 4 graden.


Dinsdag krijgen we ook een frisse dag met regelmatig wat buien en die kunnen door de koele maxima ook hagel bevatten. Ook moeten we rekening houden met een strak windje. Tijdens de nacht naar woensdag halen we nog amper 2°C. Woensdag zelf wordt een frisse droge dag en halen we maxima 7 graden. Tijdens de nacht kan er opnieuw grondvorst voorkomen.


Donderdag halen we ook amper 7 graden en kan er geregeld een bui vallen. Door de frisse temperaturen kan het zijn dat we donderdag de eerste sneeuwvlokjes naar beneden zien dwarrelen in Limburg. Tijdens de nacht wordt het zeer fris en op vrijdag zal het door de strakke wind zeer koud aanvoelen.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page