top of page

WEERBERICHT: Het wordt winderig maar zeer zacht weer.

We zijn de nieuwe week alvast droog gestart, al is een enkel klein buitje ergens in de provincie niet uitgesloten. Met maxima van 10 graden en het zonnetje dat er regelmatig doorkwam was het dan ook een aangename dag om buiten te vertoeven. Vannacht zal het helaas weer gaan regenen. Verder zal het ook harder gaan waaien. Die wind zal ook dinsdag voelbaar zijn. Met maxima van 13 graden wordt het wel heel zacht. Tijdens de voormiddag krijgen we nog te maken met buien maar in de namiddag zijn die weer verdwenen. Ook tijdens de nacht halen we zachte maxima van 10°C.


Woensdag wordt het zelfs nog warmer en kan het lokaal 16 graden worden. Er staat wel een strakke zuidwestenwind. Het wordt een zo goed als droge dag al is er hier en daar wel kans op een buitje. Ook donderdag blijft het zacht. Verspreid kunnen er wel enkele buien vallen.


Vrijdag moeten we een paar graadjes inleveren en krijgen we nog maxima van een aangename 10 graden. Zon en wolken wisselen elkaar die dag af. Ook zaterdag halen we diezelfde maxima. De kans op een bui is wel iets groter.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page