top of page

WEERBERICHT: Kans op enkele (winterse) buien

Maandag starten we droog in Limburg met regelmatig zon. Toch moeten we rekening houden met rukwinden tot 60km/u. Vanaf de late namiddag kunnen er lokaal ook buien vallen. Door de zon halen we aangename maxima van 10 graden, wat uiteraard nog te zacht is voor de tijd van het jaar. Tijdens de nacht naar dinsdag zakken de minima naar 3°C en krijgen we regelmatig met regen te maken. Dinsdag krijgen we eveneens regelmatig buien te verwerken, maar toch zal het grotendeels droog blijven. We halen maxima van 8 graden. Toch kunnen we ook te maken krijgen met enkele winterse buien.


Woensdag zal het in onze provincie zo goed als droog blijven. Lokaal is een bui wel mogelijk en die kunnen eveneens een winters karakter hebben. We halen maxima van 7 graden. Donderdag krijgen we een droge dag en zal het pas in de late avond gaan regenen. Ook dan halen we maxima van 7°C. Vrijdag krijgen we regelmatig de zon te zien en zal het zo goed als droog blijven.


Zaterdag zal de wind aanwakkeren en door dat die uit zuidwesten zal komen, klimmen de maxima naar 10 graden. Of we het de hele dag droog zullen houden is nog niet zeker.

bottom of page