top of page

WEERBERICHT: Koude maar zonnige week

Zondag kregen we overal in Limburg de zon te zien. We haalden een mooie maxima van 10 graden maar door de koude wind voelde dit bij momenten nogal guur aan. Tijdens de nacht naar maandag gaat het in onze provincie vriezen. Na een koude nacht zal het maandag opnieuw zonnig gaan worden en krijgen we opnieuw 10 graden maar net als gisteren zal het door de wind veel frisser aanvoelen. Tijdens de nacht naar dinsdag zal het opnieuw gaan vriezen.

Dinsdag krijgen we maxima van 11 graden en op een enkel wolkje na krijgen we opnieuw in Limburg vaak de zon te zien. Het is wel iets aangenamer dan de vorige dagen en dat omdat de wind niet zal hard zal waaien. Tijdens de nacht naar woensdag gaat het weer vriezen. Ook woensdag zullen we opnieuw volop van de zon kunnen genieten. Door de oostenwind zal het wel frisser aanvoelen dan de maxima van 9 graden die er zullen zijn.


Donderdag krijgen we een droge dag en dezelfde temperaturen als woensdag. Ook dan halen we maxima van 9°C. Vrijdag krijgen we een bewolkte dag met een kleine kans op regen. Met maxima van 12 graden wordt het iets warmer dan de vorige dagen. Er zal dan ook heel weinig wind zijn.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page