top of page

WEERBERICHT: Mooie maxima met eerst nog kans op lokale buien, daarna genieten van een mooie nazomer

Vandaag kregen we in onze provincie regelmatig de zon te zien. De maxima stegen tot 22 graden. Tijdens de nacht naar woensdag zal het met minima van 17°C niet fel afkoelen. Woensdag starten we droog en krijgen we de zon vaak te zien. Pas vanaf de middag is er kans op een lokale bui. De maxima stijgen tot 22 graden. Het is pas tijdens de nacht dat het weer droog zal blijven.

Donderdagvoormiddag moeten we opnieuw rekening houden met lokale buien. Tegen de middag zal het droog blijven. Het wordt wel een frisse dag. De maxima gaan niet hoger dan 20 graden. Zoals we eerder al schreven krijgen we vrijdag met maxima van 23°C en veel zon een heuse nazomerdag. Ook zaterdag is er veel ruimte voor de zon en halen we weer vlotjes de kaap van 22 graden. Zondag wordt het echt genieten en halen we een zeer aangename 26°C. Tijdens de nacht naar maandag zakken de minima naar 14 graden.


Het zou er wel eens naar kunnen gaan uitzien dat we maandag zowaar tropische waarden halen van 30°C, maar daar hoor je de komende dagen meer van.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page