top of page

WEERBERICHT: Na een winderig weekend, een wisselvallige start van de week

Vrijdagavond blijft het nog regenachtig in Limburg. Vanaf middernacht zal het droog blijven. WE starten de nacht met minima van 4 graden, maar tegen de ochtend krijgen we minima van 8°C. De hele nacht moeten we rekening houden met stevige rukwinden. Zaterdagochtend wordt het nog warmer. Tegen de middag halen we maxima van 13 graden. Het wordt een wisselvallige dag die we vooral in de namiddag tussen 14u en 16u in de gaten met houden want dan trek er een stevig koufront over onze provincie. Dat gaat gepaard met intense regenbuien (eventueel met enkele donderslagen) en windstoten die kunnen oplopen tot 100km/u.


Zondag krijgen we regelmatig buien en krijgen we rukwinden tot 50km/u. Met 7 graden wordt het wel een zachte dag. Ook maandag krijgen we een wisselvallige en gure dag met eveneens 7°C. Al zal het door de wind een pak frisser aanvoelen.


Dinsdag wordt het ietsje beter dan de vorige dagen. Woensdag krijgen we een zo goed als droge dag, maar een buitje is niet helemaal uitgesloten. We halen maxima van 8 graden.



bottom of page