top of page

WEERBERICHT: Nieuwe hittegolf zit er aan te komen

Vanavond is er kans op een buitje. Hoe meer naar het oosten, hoe groter de kans dat het helemaal droog blijft. Voor de rest van de nacht zal het in heel Limburg droog blijven. We krijgen minima rond de 13°C. Als we kijken naar vrijdag dan zien we maxima die rond de 25°C liggen. Er zullen wat stapelwolkjes zijn maar toch krijgen we heel vaak de zon te zien. Het blijft dan ook de hele dag droog.


Zaterdag krijgen we een zomerse dag met maxima van 26 graden. In het oosten kunnen we er nog een graad of 2 bij doen. Namiddag wordt het iets minder en krijgen we stevige buien met kans op onweer. In de avond zijn de buien uit Limburg verdwenen. Zondag krijgen we een afwisseling van wolken en zon, maar het zal droog blijven. Ook zondag kunnen we in Limburg opnieuw de 25 graden halen.


Maandag krijgen we een zonnige dag en zal het droog blijven. We kunnen dan al een eerste 30 graden halen. In de zon zal deze temperatuur zeker gehaald worden. Dinsdag wordt het weer bakken met tropische waarden ruim boven 30°C. We krijgen dan ook de hele dag de zon te zien. De minima zullen die nacht niet beneden de 20°C zakken. Ook de rest van de week krijgen we te maken met zomerse dagen waar we vlot de 30 graden halen.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page