top of page

WEERBERICHT: (onweers)buien, winderig, fris en nat

De zon van de afgelopen dagen is volledig verdwenen en daarbij is het ook nog eens een pak frisser geworden. Donderdag kregen we een langdurige regenzone die over onze provincie trok. De natuur kan het alvast goed gebruiken. Bij een grijze dag werd het niet warmer dan 16 graden. Tijdens de nacht naar vrijdag zal het flink afkoelen en zakken de minima tot 5°C.

Vrijdag zal met maxima van 15 graden eveneens een frisse dag gaan worden. We moeten ook de hele dag rekening houden met buien die op sommige plekken zelfs onweerachtig kunnen worden. Over het algemeen zal het redelijk nat gaan worden in Limburg. Zaterdag kunnen we 18 graden halen. Het wordt een bewolkte dag waarbij lokaal ook buien kunnen ontstaan. In het tweede deel van de dag halen we rukwinden die kunnen oplopen tot 50/kmh.


Als je aan buitensport wil doen dan doe je dat beter op zondagvoormiddag, want vanaf de namiddag krijgen we wolken en halen we amper 17 graden. Ook een onweersbui is niet uitgesloten. Er staat ook een stevige wind. Ook maandag krijgen we afwisseling van buien met eventueel onweer en stijgen de maxima tot 18°C. Dinsdag zal het niet anders zijn.

bottom of page