top of page

WEERBERICHT: Vanaf donderdag wordt het kouder

Vannacht blijft het droog met vaak opklaringen. Het koelt opnieuw flink af, al wordt het niet meer zo koud als de voorbije nacht. Dinsdag krijgen we zo goed als een droge dag. In de voormiddag is het zwaarbewolkt maar in de namiddag krijgen we brede opklaringen. De maximumtemperatuur schommelt rond de 18°C.


Op woensdag 1 mei, de Dag van de Arbeid, zullen we moeten rekening houden met ochtendgrijs. Toch zal de zon gaan doorbreken, maar moeten we rekening houden met stapelwolken waaruit wel eens een buitje kan vallen. Toch is de kans groot dat het in Limburg de ganse dag droog blijft. We krijgen een aangename dag met temperaturen tussen de 17 en 20°C.


Donderdag krijgen we meer wolken en in de namiddag wordt het zelfs zwaarbewolkt en moeten we rekening houden met enkele (stevige) buien. Het wordt ook een beetje frisser. De voorbode voor het weer van de volgende dagen. Vanaf vrijdag krijgen we opnieuw enkele vrij frisse dagen. Vrijdagvoormiddag is er kans op regen. Op terrasjesweer zal het nog even wachten worden want zaterdag waait er een gure noordwestenwind over Limburg. Ook een frisse bui is dan niet uitgesloten. We krijgen dan maxima net boven 10°C. Iets te koud voor de tijd van het jaar.

bottom of page