top of page

WEERBERICHT: Vanaf zondag 20 graden

Donderdagavond is er een kleine kans op een lokale bui in Limburg. Ook tijdens het eerste deel van de nacht kan het lichtjes gaan regenen. De minima blijven wel overal positief. Vrijdagochtend kan het ook nog wat regenen gaan, maar dat stelt niet veel voor. Vanaf de middag blijft het droog en we halen maxima van 10 graden.


Zaterdag start fris maar we krijgen een zonnige dag en daardoor kunnen de maxima oplopen tot 14°C. Het blijft de ganse dag droog. Zondag doen we er nog een aantal graden bij en kan het goed zijn dat we in onze provincie voor het eerst dit jaar maxima van 20 graden en meer gaan halen. Het wordt dan ook een zonnige dag al zijn enkele wolksluiers niet uitgesloten. Ondanks het mooie weer vragen wij bij Sport Fm Continu dat iedereen zich aan de regels houdt. Alleen zo kunnen we dat coronavirus een halt toeroepen. We rekenen op jullie!!!


Maandag, de eerste dag van de Paasvakantie, begint zonnig maar vanaf de middag komen er meer wolken opzetten. Ook dan kunnen we nog 20 graden halen. Tijdens de avond kan het lichtjes gaan druppelen. Net als zondag en maandag kunnen we ook dinsdag genieten van maxima van 20°C. Nogmaals, genieten kan ook bij je thuis. Laten we dit vooral nu doen. Fijn weekend!!!

bottom of page